in je eigen tempo naar de ‘top’!

Bekruipt je wel eens het gevoel dat je wordt geleefd door je omgeving? Dat je te weinig aan je eigen behoeften toekomt, aan dat wat jij werkelijk wilt en ze steeds maar voor je uit schuift? Of betrap je je er misschien wel eens op dat je vooral je tempo verhoogt door bij jezelf en anderen er juist meer druk op te zetten? Of dat je je juist door anderen onder druk laat zetten? Je hebt immers die grote verantwoordelijkheid….Ondanks goede voornemens om het anders te doen, lijk je iedere keer weer in hetzelfde patroon terecht te komen.

Leren schakelen in tempo leidt naar flow

Voor wie zich hier in herkent: je bent beslist niet de enige! We leven in een cultuur waarin het tempo van werken en leven ongekend hoog is. Soms zo hoog, dat het lijkt alsof we geen andere keus hebben dan er in meegaan. Toch hebben we een keus om de regie te nemen over ons eigen tempo. Het gaat er om dat we leren in tempo te schakelen op een manier die past bij onze ‘innerlijke klok’. Weten wanneer je snelheid moet minderen én meerderen, geeft je de sleutel in handen om veel meer je eigen koers te varen en flow in je leven en werk te creëren.

Duurzame handvatten

Je leiderschap om de top te bereiken, wat die top ook voor jou inhoudt, groeit. Tijdens de 2-daagse training In je eigen tempo naar ‘de top’! Vaart maken door snelheid te minderen krijg je hiervoor duurzame handvatten aangereikt. Van alleen al de trainingslocatie word je rustig – Kunstfort Vijfhuizen in het landelijk gelegen Vijfhuizen.

Mix van deelnemers

Een boeiende mix van deelnemers (managers, ondernemers, medisch specialisten, professionals, high potentials m/v) zorgt voor een uitwisseling van ervaringen die bijdraagt aan ieders leerproces.

“Een aanrader voor iedereen die in een verandering zit of zelf wil veranderen.”

“Zeer ingrijpend en effectief programma. Een booster als je al bezig bent met transformatie.”

“Een absolute must en cadeau voor elke manager of professional die onder hoge druk staat (en wie staat dat tegenwoordig niet?)”

“Leren & groeien op een ontspannen manier. Flow.”

“Ontdekkingstocht naar je ware passie en energie.”

“Met rust komen waar je wilt zijn!”

Data

14 en 21 maart 2014

Wil je weten of deze 2-daagse passend voor je is? Neem dan contact met me op!